valentino taske

Giv en gave, der skaber glæde for livet

Vi mænd har mere eller mindre alle sammen én ting til fælles. Vi elsker biler. Vi elsker lækre biler og nye biler, og vi drømmer om at kunne sætte os ind i en ny bil, der bare dufter af… Ja, ny bil. For kvinder er det nogle lidt andre ting i livet, der bliver prioriteret. I hvert fald hvis du spørger min kæreste. Hun elsker duften af nyt… tøj. Og nye tasker og nye sko. Ja, jeg kan ikke helt sætte mig ind i det. Men hun skal have lov til at sætte pris på det, hun gerne vil sætte pris på. Mest af alt sætter hun pris på mode, og særligt tasker. Og nu vi snakker om tasker, så er det altså ikke alle tasker, hun elsker lige højt. Hun har en helt særlig og ubetinget kærlighed til sin Valentino taske. En Valentino taske, som jeg har givet hende for et par år siden. Jeg har købt denne Valentino taske i sin tid her: https://www.kassandra.dk/maerke/valentino.

Aldrig har jeg været så stolt af mig selv

Jeg er ikke altid den bedste til forhold. Jeg er i hvert fald ikke altid den bedste til at regne ud, hvad min kæreste tænker, når hun siger noget uden at sige det. Jeg er ikke altid den bedste til at regne ud, hvad jeg har gjort forkert, når hun er sur. Det er der nok mange andre mænd, der kan sætte sig ind i.

Men jeg kan til gengæld godt regne ud, når jeg har gjort hende rigtig glad. Det er ikke så svært at se. Og dengang for et par år siden, da vi var i Rom sammen, og jeg gav hende sin første Valentino taske, som jeg havde pakket ind i avispapir hjemmefra, der blev hun ovenud lykkelig. Og hvad var det første, hun gjorde, da hun fik denne Valentino taske? Hun duftede til den. Herefter fortalte hun mig, at duften af en ny Valentino taske, var den bedste duft i hele verden. Da kom jeg til at tænke på biler. Og så kunne jeg næsten forstå hende.

To år efter er denne Valentino taske stadig hendes favorit

Måske dufter denne Valentino taske ikke helt så ny længere. Men det holder ikke min kæreste tilbage for at bruge den hver eneste dag. Og det, synes jeg, er lidt fedt.

Så det kan godt være, at en Valentino taske koster lidt mere end en billig taske fra et supermarked. Jeg havde nok også valgt den billige udgave, hvis det havde været til mig selv. Og så havde jeg selvfølgelig også valgt en rygsæk eller en maskulin briefcase. Nå, men min pointe er altså, at selvom en Valentino taske måske koster lidt mere, så er den også det hele værd.

Jeg har formået at finde en Valentino taske, som er en gave for livet. Det er næsten ligemeget, hvad jeg giver min kæreste i gave nu. Hun vil for evigt huske tilbage til dengang, hvor jeg gav hende sin første Valentino taske, og jeg høster stadig frugt fra denne geniale gave.