sparepaere spar penge

Gør det nemt for dig selv – spar penge med en sparepære

Menneskeheden står lige nu overfor en skillevej. Det er ikke en behagelig skillevej at stå ved, for de to destinationer, selvom de er dejlige, skal man tage nogle konsekvenser for at bevæge sig mod den. I den ene ende står vores frelse, at redde miljøet. Hvis vi ikke agerer snart så vil det få alvorlige konsekvenser – og det kommer det allerede til. Nu handler det ikke engang mere om, at redde miljøet, men snarere at minimere effekterne af de konsekvenser der snart vil komme. Det er et massivt problem. Ved den anden vej står den luksus vi er blevet vant til. Vi kan blive ved med at bruge og tage, og så vil vi leve nogle gode liv – indtil det da ender brat. Men det er ikke altid et svært valg man skal træffe, om man skal leve i komfort eller redde miljøet. For du kan gøre det nemt for dig selv ved at bruge en sparepære.

sparepaere spar penge

Hvordan du vinder på det

Når det kommer til sparepærer kan jeg godt lide at kalde dem et produkt, som alle vinder på. Med dette mener jeg, at alle vinder på, at du bruger det. Det er sandt, at der er et minus ved sparepærer og det er naturligvis, at de ikke lyser lige så meget med det samme, som andre pærer gør. Men der er dog også nogle rigtig fede positive aspekter. Blandt disse er naturligvis, at de redder miljøet. Og nu ved jeg hvad du måske tænker ”ja ja, måske sparer de miljøet, men jeg skal jo forringe min livskvalitet for det!” og det er sandt, at de ikke er helt lige så lyse som andre pærer. Men det betyder på ingen måde, at rent faktisk på nogen måde vil forringe dit liv.

For siden disse vidunderlige pærer ikke lyser så meget, så sparer de dig rigtig mange penge. Og det er jo penge du kan bruge på alle mulige andre vidunderlige ting. På sigt kan man spare rigtig mange penge på disse pærer, og man skal virkelig ikke være bange for at bruge dem, for de lyser helt fint. Og det er hvad jeg mener med en ”win win” situation. Alle vinder af, at du bruger disse gode pærer. Du vinder selv, fordi du sparer store mængder penge. Men udover dette så vinder miljøet på, at du bruger lidt mindre energi.